SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI BUAT SEMUA SAHABAT-SAHABAT SAYA..

9.00 pagi
hari ni aktiviti di sekolah dimulakan dengan aktiviti bacaan surah yassin dan solat hajat bagi
memohon kehadrat Allah swt agar dibuka, dilapangkan hati untuk pelajar-pelajar saya menjawab exam upsr pada 13, 14 dan 15hb September 2011 nanti..
11.00 pagi
semua pelajar berkumpul di dewan untuk mendengar ucapan daripada guru besar dan ucapan saya sebagai guru bertugas minggu ini. seperti biasalah saya mengingatkan semua pelajar yang akan ambik exam beraya tu biarlah berpada-pada, jangan dilupa juga untuk mengulangkaji pelajaran, masa dah suntuk untuk hadapi exam.
11.30 pagi
aktiviti memberi duit raya pada pelajar-pelajar saya.. dan seperti biasalah spt tahun2 yang lepas banyak jugalah saya terima kad2 raya daripada pelajar2 saja tu..terima kasih banyak..!
kesempatan yang ada ini, saya mahu mengucapkan
SELAMAT MEYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI BUAT SAHABAT-SAHABAT DI SEKAMAR RINDU .. MAAF ZAHIR & BATIN.
“Allah menunjukan jalan kebenaran
dengan menurunkan Al-Quran
manusia meraih kebahagiaan
dengan meniti jalan kebenaran
hari lebaran menjadi penuh kebahagiaan
bila para sahabat saya memaafkan
semua kesalahan…”


7 Responses to “SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI BUAT SEMUA SAHABAT-SAHABAT SAYA..”

  1. Salam,.:)Salam Aidilfitri jugak buat ckgu a.k.a Sekamar Rindu,.knape tah sy suke pnggil ckgu,.ehe,.ampun maaf dipinta,mgkin sepanjg persahabatan di blog ni,sy ade terkasar bahasa,.terguris rasa,.*sbb muke ni rajin ke sini,huhu*last,selamat hari raye,.duit rye jgn lupe pos,.ehe,.;psmoga Syawal kali ni mmbawa keberkatan seperti berkatnya bulan Ramadhan ,.:)

  2. assala,ualaikum sr,Uncle doakan semuga dipermudahkan dalam UPSR dan berjaya dengan cemerlang…insyaallah….aaminnn

  3. salam lebaran sekamar rindu🙂

  4. salamterima kasih..lega sy awak dah maafkan sy, kalau x asik fikir je apa salah sy pada awak..semoga awak selamat sampai ke kg..saya doakan semoga ayah awak akan cepat sembuh..amin..salam aidilfitri. =)

  5. Salam Ramadhan Kareem dan salam Syawal yg bakal tiba..,Dikesempatan ini saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri minal aidil wal faizin…, maaf zahir bathin.berhati-hati di jalan raya..

  6. selamat hari raya SR, maaf zahir batin. nak det raya =D

  7. rindu zmn sekolah🙂 rindu cikgu2 sekolah yg memberi ilmunya kpd cx. selamat hari raya maaf zahir dan batin SR🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: