[ gambar ] beranikah anda naik bas kalau pemandu mcm ni..?








nasib baik kes ini berlaku di China..


kalau kat Malaysia..tak tahulah..

4 Responses to “[ gambar ] beranikah anda naik bas kalau pemandu mcm ni..?”

  1. kalau kat malaysia ? eksiden la jawabnya….

  2. mmg cekap driver dia,..hehehe.. budaya membaca tak kira dimana saja..

  3. tapi, ada juga pemandu bas kat mesia.. yang pandu bas seperti mau semua org dalam satu bas ingin dibunuhnya…dulu pernah ada satu pengalaman bertekak dengn pemandu… mmg bas tu dah melelong2… yang lain semuanya sedap tido… maklumlah kepenatan menunggu bas sbb bas lambat sampai 3-4 jam lamanya… aku tak boleh nk tido tenang, sbb pemandu tu bawak punya la gaya bahaya tambah dengan sikit2 ke line sebelah jalan..sikit2 ke line sebelah jalan, (dia dalam mengnatuk aku igt) pulak aku nih duk betul2 belakang dia…. bila ditegur aku, disuruhnya aku duduk di belakang dengan nada marah sambil tengking ngn aku… mmg mengucap aje lah aku sebelum sampai di perjalanan…

  4. saya ada pengalaman naik bas dengan driver yang lebih kurang camni. time tu malam, dia asyik sms je. huhu..pastu bas tu macam melelong2 sket. dalam ati..Tuhan je la yang tau. tapi nasib baik ada sorang makcik yang tegur. then, dia behenti jap..basuh2 muka..pastu tukar ngan membe dia lak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: