cepatnya masa berlalu…

betapa cepatnya masa berlalu..hari ni dah hari raya ke 5
terasa seperti sekejap saja berada di negeri kelahiran saya ni.
dah nak balik dah..
cuti sekolah pun dah nak abis dah ni.
exam upsr pun dah semakin hampir ( 13,14 dan 15hb September ni)
bermakna semakin sibuk la sikit dalam minggu2 yang mendatang ni

10 Responses to “cepatnya masa berlalu…”

  1. aah kan..sekejab je cuti raya…rayanak apply cuti sebulan je…hehe..selamat hari raya SR..

  2. selamat hari raya maaf zahir batin semoga bergembira ngan family tercinta ye.

  3. Assalamualaikum SR,Selamat hari raya ke 5. Bestnya balik kampong. Saya beraya di rumah ni saja. Kebelakangan ni kesihatan tidak berapa stabil, jadi tak balik kamponglah.

  4. takpe, jangan sedih. i'Allah ada rezeki boleh balik ke kg lagi okay :)happy hari raya ^^

  5. salam….selamat hari raya…biasalah kalau dah dok kg mesti rasa malas nak balik kn…tapi tugas yg menunggu kena juga difikirkn…:)kalau ada masa n rezeki boleh balik kg lg kn…:)

  6. cikgu ke?anyway, selamat hari raya!

  7. nanti sekejap jer dah hujung tahun pulak.. huhusalam lebaran🙂

  8. kembali menjalani rutin biasa yang mungkin menjadi luarbiasa..Alahai.. kesiannya | Semekar Kasih

  9. perjalanan hidup🙂

  10. Selamat Hari Raya Eidul Fitri Maaf Zahir Batin !!!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: