[ rehat dari update blog buat sementara waktu]






saya tinggalkan gambar2 yang telah dinobotkan sebagai pemenang dalam pertandingan
foto di London..


saya berehat dari update blog buat sementara waktu..terima kasih pada yg sudi
singgah dan komen di blog picisan saya ni..

33 Responses to “[ rehat dari update blog buat sementara waktu]”

  1. selamat berehat dan semoga kembali dengan new entry. i'll b waiting here.🙂

  2. salam…selamat berehat ye sekamar rindu…:)

  3. ~SMART~ slmt brehat.. (:

  4. salam aidilfitri🙂

  5. sementara waktu tu berapa lama?? ermmm…take care yea..

  6. berehat nak pergi mana??take rest..:)new entry :: mari baca entry puji diri sendiri..ツ

  7. berehat gi beraya ke…hehehe

  8. patot la gempak giler fotonyehurmm nape lak berehat ni/hehehe

  9. sangat suke pic nye

  10. thnks sbb awk dtg blog nsa..do foloback ! eih3,nice pic😉

  11. canteknya gambo gajah tuh…serius

  12. singgah sini serang balas. maceh sudi follow kite.wow… ramainyer follower dia.. tabik spring arrr..selamat hari raya wak…

  13. ada masa update lah ye🙂

  14. Salam.. bercuti ke mana SR?makin busy mengadap UPSR eh?

  15. babaai sekamarrindu .jgn rehat lama2 auww :)t kta rindu pulakk

  16. assalamualikum..setelah terlalu lama tidak singgah akhirnya hari ini terbuka hati untuk singgah dan bertanya khabar…mudah2an AL (tetap guna nama lama) sihat2 dan berbahagia…cantik blog berwajah baru..(mungkin dah lama tp sebab sy baru sekali masuk sejak 2 tahun ini…)Bila singgah di sini hati tetap berdebar2 dan terkenang semua sewaktu zaman2 yg dah berlalu..dan sy tk pernah sekali pun lupa.ampun maaf dipinta sepanjang mengenali dulu sy ada menyinggung dan menyakiti hati AL…

  17. sangat cantik gmbr yg ketiga si katak yg t'sepit kat pokok kaktus..

  18. singgah mengupas sekamar rindu🙂

  19. cantik betul2 foto2 tu..patutla menang..selamat berehat..jgn rehat lame2 nt mood blogging hilang

  20. aiiikk berehat ke mane?holiday yer?hehe

  21. awesome tq for adding:)

  22. gmbar katak tu awesome!luv it!(^_^)

  23. gmbar katak tu awesome!luv it!(^_^)

  24. gmbar katak tu awesome!luv it!(^_^)

  25. Salam,.mane la ckgu sy pergi ni,.walimah ke?,.hehe,..hrp SR sntiasa sihat dn diberkati Allah selalu,.

  26. Selamat Hari Raya dari E-na Lovely Kitchen.

  27. suka gambar yang ke4 tu cantik

  28. Cikgu SR.. rehat.. cuti kawen ke? hehe… xp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: