Selepas 3 minggu berehat..hari ini saya kembali update blog….

Selamat petang semua…..sudah agak lama saya tidak update blog..hampir 3 minggu lamanya, malah ada yang unfolo pun blog sekamar rindu ni..tak mengapa.. kerana sibuk juga saya hampir-hampir terlupa yang saya adanya blog sekamar rindu yg tak seberapanya ni..
terlalu banyak peristiwa yg saya lalui sepanjang 3 minggu tak update blog ni…tak terhimpun rasanya.. kenangan yg tak dapat dilupakan bila saya terlibat dalam kemalangan semasa balik kerja menguruskan urusan seri paduka baginda..
bila menyepi diri dari dunia blog seketika…kadang-kadang sangat terasa kehilangan..jari gementar tatlaka lama tidak menulis..[ wahh..wah…hehe]..hati pula berdebar-debar..pelbagai perasaan yg bergulir di minda kini.. sangat cepatnya masa berlalu..
dalam masa 3 minggu tu, banyak masa saya habiskan menyiapkan berberapa tugsan yg tak rasmi dengan berkunjung ke rumah lama saya di PD, dengan masa dihabiskan menyiapkan lukisan-lukisan untuk koleksi perbadi, melukis adalah hobi saya..tapi memandangkan kesibukan diri, tak dapatlah dilakukan aktiviti tersebut sebelum ini.
dalam masa 3 minggu tersebut saya juga terlibat dalam kemalangan, namun alhamdulillah syukur ke hadrat Allah SWT kerana saya tidak ada apa-apa..wp kereta saya mengalami kerosakan di bahagian depan..[ alhamdulillah…selamat ]
terima kasih kepada sahabat-sahabat saya yg sudi singgah di blog yg tak seberapa ni..ini blog picisan yg sederhana saja.. terima kasih kerana masih ada yg sudi komen blog saya ni wp dah lama tuan blognya bercuti…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Selepas 3 minggu berehat..hari ini saya kembali update blog….

Selamat petang semua…..sudah agak lama saya tidak update blog..hampir 3 minggu lamanya, malah ada yang unfolo pun blog sekamar rindu ni..tak mengapa.. kerana sibuk juga saya hampir-hampir terlupa yang saya adanya blog sekamar rindu yg tak seberapanya ni..
terlalu banyak peristiwa yg saya lalui sepanjang 3 minggu tak update blog ni…tak terhimpun rasanya.. kenangan yg tak dapat dilupakan bila saya terlibat dalam kemalangan semasa balik kerja menguruskan urusan seri paduka baginda..
bila menyepi diri dari dunia blog seketika…kadang-kadang sangat terasa kehilangan..jari gementar tatlaka lama tidak menulis..[ wahh..wah…hehe]..hati pula berdebar-debar..pelbagai perasaan yg bergulir di minda kini.. sangat cepatnya masa berlalu..
dalam masa 3 minggu tu, banyak masa saya habiskan menyiapkan berberapa tugsan yg tak rasmi dengan berkunjung ke rumah lama saya di PD, dengan masa dihabiskan menyiapkan lukisan-lukisan untuk koleksi perbadi, melukis adalah hobi saya..tapi memandangkan kesibukan diri, tak dapatlah dilakukan aktiviti tersebut sebelum ini.
dalam masa 3 minggu tersebut saya juga terlibat dalam kemalangan, namun alhamdulillah syukur ke hadrat Allah SWT kerana saya tidak ada apa-apa..wp kereta saya mengalami kerosakan di bahagian depan..[ alhamdulillah…selamat ]
terima kasih kepada sahabat-sahabat saya yg sudi singgah di blog yg tak seberapa ni..ini blog picisan yg sederhana saja.. terima kasih kerana masih ada yg sudi komen blog saya ni wp dah lama tuan blognya bercuti…

44 Responses to “Selepas 3 minggu berehat..hari ini saya kembali update blog….”

  1. welkom back in 1 'piece'…alhamdulillah….🙂

  2. lama tak singgah di sini..

  3. Welcome back SR!.. ^^,Alhamdulillah SR tak apa-apa.. Lepas ni ada masa update2lah lagi.. kalo tak update tak pe.. kami faham SR busy.. ^^,

  4. betul tu.. lama xupdate..:) tapi tetap setia menanti… moge baik2 ya untuk SR

  5. Alhamdulillah syukur, anda selamat dan kembali sihat.Teruskan xtvt dan hobi anda. Tapi kalu dapat kongsi kat blog, bleh gak tumpang membaca…

  6. selamat kembali… =))

  7. sy masih lagi follow kamu🙂

  8. Salam……saya pun dah aktifkn blog saya semula…… :)))

  9. salam…selamat kembali berblogging…:)

  10. welcome back :)accident?syukur alhamdulillah tak de pape.

  11. Welcome back SR… kemalangan? alhamdulillah tak apa2…setia menanti n3 xpress dari anda…🙂

  12. ha a la, rasa cam lama gak cik SR tak nulis~~

  13. nasib baik takda apa apa ye, anyway, take care k

  14. belogkiter,alhamdulillah…syukur saya selamat….

  15. sugar2 kapas strawberry,terima kasih miss sugar..

  16. CintaZulaikha,hehehe..lama ek?…sekarang dah update..

  17. akak kechik,terima kasih..akak kechik..

  18. Cheq Sue,terima kasih..Cheq sue..

  19. echa takashimaya,alhamdulillah…syukur..

  20. maszull,terima kasih.puan..:)

  21. Ibuhani,alhamdulillah…boleh kita saling singgah menyinggah…

  22. Awie Omar,terima kasih…:)

  23. with love,terima kasih..:)

  24. azieazah,alhamdulillah…kak,akan diteruskan jika ada waktu yg terluang..

  25. muLan mia,terima kasih..mulan..:)

  26. Faaein Talip Roy,terima kasih..:)

  27. puteri cahaya,terima kasih..sudi singgah komen sini..

  28. ziraziz,terima kasih..:)

  29. selamt kembali menulis blog….apa2 pun, jaga diri baik2 ye, pandu kereta berhati2..take care..=)

  30. Terbang Bersamaku,terima kasih..:)

  31. Salam sekamar rindu..,selamat menulis en3 semula..

  32. Selamat utk active semula…pastinya dengan Sekamar rindu atau lebih dari sekamar…mmmmhttp://aurora-pekak.blogspot.com

  33. salam lebaran..maseh lom terlambat untuk mengucapkan selamt hari raya untuk tuanblog…syukurlah…sekamarrindu selamat,lama rasenye saya tak singgah sini…rindu dengan n3-n3 meletop dari sekamArrindu…SELAMAT KEMBALI OKEHHH….:)))

  34. azmnor,terima kasih…:)

  35. salam..kejora,,terima kasih…:)

  36. azmnor,akan cuba update blog jika ada kelapangan..

  37. patut saya tengok takde entry baru .. btw, selamat kembali .. teruskn update ye .. saya sentiasa menunggu .. =)

  38. Puteri Maisarah Sofea,terima kasih puteri..:)

  39. saya dah buat coretan dibolg tuan ni semalam tapi tak ada pula… atau saya tak tekan enter ke? pelupa dah aku nii…apapun selamat kembali ,

  40. abu muaz,terima kasih tuan..ingat juga blog saya ni..terima kasih..:))

  41. Assalamualaikum SR,..ckgu,biar btol eksiden?,.nasib baik xjadi pape ye,.alhamdulillah,.ermm,welcome back to Sekamar Rindu,.hehe,.lamee sangat2 dh menyepi,.same la kite,.ni pon baru je update semula lpas raye ritu,.jom bw,.:)

  42. *::CIKNUURUL,Walaikummusalam….Cik Nurul,terima kasih kerana masih sudi singgah komen sini..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: