hujan pagi ini

hujan pagi ini
seperti cinta kembali dari perantauan
mengejutkan debu-debu rindu di dedaunan..

25 Responses to “hujan pagi ini”

  1. hujan pagi ini adalah utusan rindubuat seseorang hujan pagi ini adalah deraian airmata kesal…..hujan pagi ini adalah rahmat buat seluruh penghuni alam Bieytahanny

  2. salam SR…puas saya mencari awak utk dimasukkan dalam senarai list…dan 2 hari lepas saya terjumpa SR.com…fikirkan saya itu awak…blogspot kata blog ni doesn't exist…syukurlah hari ni berjumpa semula…

  3. cantik gmbar tu.ummmm mmg tepat semasa mmbc blog ni tengah hujan jugak..sejuk pepagi bute ni

  4. cinta lama usah di kenang :)welcome back Sekamar Rindu🙂

  5. Salam SR,Hujan pagi ini seperti kembalinya cinta dan sayang MU padaku hamba MU …ya Allah.http://aurora-pekaak.blogspot.com

  6. hujan yang turun bagaikan mutiara….=)

  7. salam sekamar rindu…hujan pagi bak mutiara putih jatuh berguguran menyembah bumi …p/s alamak mama pun ikut jiwang plak…:)

  8. masih adakah debu di dedauanan itu atau mungkinkah sudah diterbangkan angin musim panas lalu😉

  9. Alhamdulillah hujan rahmat.. ^^,

  10. hujan rahmat…alhamdulilah🙂

  11. hujan pagi membuatkan perasaan malas bangun tidur membuak buak.hehe

  12. perantau mengemis cinta di kejauhan,.

  13. ::CIKNUURUL,:))) best komen cik nurul tu..

  14. echa takashimaya,hehe..mod malas mesti ada…:)

  15. Adylia Qarissa,hujan memang rahmat allah..

  16. Faaein Talip Roy,betul tu faaein..

  17. belogkiter,wow..suka komen awak tuuu..

  18. maszull,sekali sekala jiwang tak apa mama:)

  19. Asrul "iLham" Sany,kalau betul2..memang kaya la asrul..

  20. azmnor,hujan membawa rahmat..

  21. Fikri Rais,betul…tak payah dikenang..

  22. Edy Fee,kebetulan la tu kan..:)

  23. simanis,alhamdulillah..dah jumpa.:)

  24. Cik Puan Merah Bieytahanny,betul..hujan adalah rahmat.

  25. SR rindu sape je ni? asek jiwang jerk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: