[ gambar ] Jom Lihat Orientasi Siswa Paling Gila di Dunia





Para gadis-gadis calon mahasiswi berbaring dan para calon mahasiswa di atasnya dengan posisi Push Up – itu adalah sebahagian aktiviti Orentasi dari Institut Manajemen Singapura-Universiti (SIM-UOL) bulan lalu.


Menurut artikel di The New Paper, sekitar 400 siswa ambil bahagian dalam orientasi dan anak perempuan dan anak laki-laki semua freshies dan tidak mengenal satu sama lain. Selain kegiatan yang disebutkan sebelumnya, para siswa juga diminta memakan biskuit dari hujung yang berlawanan dan memeluk lawan jenis.

Beberapa orang gadis merasa sangat tidak selesa dengan kegiatan ini dah bahkan ada yang menangis kerana aktviti yang diperlakukan ini sungguh memalukan..


sumber: Klik Sini

p/s….apa motif siswa perlu ada di atas badan siswi? adakah mahu menggalakan hubungan seks antara mereka?

37 Responses to “[ gambar ] Jom Lihat Orientasi Siswa Paling Gila di Dunia”

  1. eee…tah pape tah orientasi ni! kalau ayu, ayu meraung dah kat situ..

  2. macam sial je…aku jaga orientasi pun xmacam nie…apa la punya institut

  3. sungguh kurang sopan! walaupun bukan islam, tak seharusnya dibuat sebegini…

  4. Ape punye orentasi mcm nie..

  5. Adoi..dah abis modul ke untuk buat orientasi??? Sengal juga jawatankuasa yang mengelolakan minggu orientasi ni..

  6. mengarut btl la..

  7. eeee,xleh lari balik umah ke..geli je

  8. ❀Hanim_RosLan❀,memang sungguh tak patut ada universiti lakuakn orentasi mcm tu.

  9. ziraziz,memang sangat mengarut..dan memalukan.

  10. Cik Sara,tak tahulah…tak kan tak ada perbincangan sebelum membuat aktiviti..mesti ada kan?..

  11. Asrul "iLham" Sany,memang haram..tapi bagi bangsa bukan islam..pun maish kira tak sopan..

  12. ♥Putri ilyanie♥,orentasi memalukan..

  13. simanis,memang kurang sopan..sangat memalukan..

  14. AwieKashi,hehe..memang mcm &&Sia**

  15. cikguden,mcm2 hal la pulak..

  16. Norfidayu,sangat memalukan..

  17. macam macam skrang ni kan,,banyak benda pelik pelik,,thankz coz sharing

  18. ee gila je cmni ..

  19. Assalamualaikum & Salam Sejahtera Cikgu..hihihi..

  20. terok betul orientasinyakalau mimi, mimi x buat dah.x senonoh je

  21. MiMiEy :,memanng tak senonoh..

  22. Hasmi,walaikumusalam….:)

  23. yen(toka ziizokukuto),memang pelik ..

  24. peliknya ..tak tahu nak kate ape

  25. Masyallah really crazy

  26. gilalahh. ada pulak macam tu. pelik pelik

  27. liya alia,memang cukup tak patut..

  28. hasmila,sangat pelik..

  29. eee..kalau azie tak masuk pun takpe dah u ni..huhu

  30. tak baguss ! ha ha haa

  31. nieysa:),sangat tak bagus..:)

  32. Azie Azman,betul tu..memang tak patut..

  33. pelik2 je la aish

  34. salam..mmg orgnya shot ne mcm uat sswa bgni yer..adoii… npe lh zmn skg ne.. smkin xsenonoh……visit me back ..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: