[ gambar ] Jom Lihat Jalan Raya yang tercantik di dunia…


1. The Overseas Highway – Florida Keys


2. Red Rock Scenic Road – USA



3. Iroha-zaka – Japan

4. Atlantic Road – Norway



5. Oberalp Pass – Switzerland

6. Trollstigen – Norway


7. Guoliang Tunnel Road – China


8. San Bernardino Pass – Switzerland


. 9. Los Caracoles Pass – Andes




10. The Jebel Hafeet Mountain Road – UAE



11. Lysebotn Road – Norway


12. Stelvio Pass – Italy



13 Transfagarasan – Romania




Apa komen rakan-rakan bila melihat jalan-jalan raya di atas tu?

20 Responses to “[ gambar ] Jom Lihat Jalan Raya yang tercantik di dunia…”

  1. hee…ayu tgk jalan raya ni, da macam tgk ular dah.. :))

  2. yang first tu sangat cantikk :Dtapi yang lain tu macam scary je nak lalu..kan..huhu

  3. kalaulah ada peluang…nak jugak rasa lalu jalan jalan tu..

  4. bg sya no 5..cntik..:)

  5. eh silaplah..no 4🙂

  6. Wahhhh! mcm ular pon ye hehe~

  7. penink kot..tgk jln2 tue sume…huhu…

  8. gambar nO 9 tu tersangat scary…camne nak lalu tuh….

  9. suke jalan no 7. Guoliang Tunnel Road – Chinatp seramm sbb takde divider…haha

  10. heee menakutkan je,.,

  11. fAr0T,hehe..menakutkan..jalan2 yg bahaya..

  12. p a a n i ♥,kalau drive seorang2 memang menakutkan..

  13. Cik oren2orange,betul tu…sangat ngeri..takut..:)

  14. noRule WhOda,tengok pun dah feningg..mcm mana nak drive ni.:)

  15. FarHa,hahhaa..mcm ular ek.?

  16. fiqah,hehe..tak pe..:))

  17. mokcik ni ha,mudah-mudahan la kan.:)

  18. Azie Azman,hehe..saya pun rasa takut..:)

  19. Norfidayu,hehe..mcm ular kena palu..:))

  20. woahhh….gayat ada, terpaku pn ada…cantek sgt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: