Aktiviti Hari Sabtu : Hari Ko-Kurikulum Di Sekolah



Perandingan Membuat Sandwich

hari ni saja 9 entri saya update blog..tak tahu kenapa hari ni terajin la pulak..mungkin disebabkan terlalu boring, saja abiskan masa di rumah tanpa buat apa-apa kerja.. hari Ahad yang santai selepas sehari suntuk pada Sabtu terlibat dengan aktiviri ko-kurkulum di sekolah.

terima kasih kepada semua guru yg memberi kerja sama dalam menjayakan hari Ko-Kurikulum sekolah tu..tanpa bantuan rakan guru sudah pasti sukar nak menjalankan aktiviti ini..

mulai pagi esok jam 8.00 pagi selama 2 minggu saya berkursus..biasalah di hujung2 tahun ni mcm2 kursus dan mesyuarat..kali ini giliran saya pula berkursus KSSR..

Alhamdulillah..semua soalan untuk exam akhir tahun dah siap dan semua urusan-urusan yang berkaitan sudah pun selesai..Tak suka bertangguh2 kerja..ada masa terus buat…

p/s:….

6 Responses to “Aktiviti Hari Sabtu : Hari Ko-Kurikulum Di Sekolah”

  1. teringt masa zaman sekolah dulu…masuk kelab PBSM kena buat sndwich hehehe sy x buat pun, just tolong mkn hehe🙂

  2. best lah masa zaman sekolah.. tak yah tension tension cam ni. jadi cikgu agaknya best tak

  3. belogkiter,betul tu..zaman sekolah, zaman yg besttt..:)

  4. Hati Batu,memori kembali di minda kan??ehe

  5. salam perkenalan sekamar rindu.thanks follow blog sy ye.dulu sy pun pengakap jgk tp perempuan la. rindu plak zmn sekolah🙂

  6. bese la tu,.meeting sne sni,.hehe,.untuk skolah jgk kn,.kire oke la,sume dh setel,.smoga diberkati Allah hendaknye,amin,.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: