[ Gambar } Jom Lihat Hotel Cantik Di Tengah-tengah Gurun Canyon Point US






Inilah satu-satunya Hotel yang terletak di tengah-tengah gurun, pertama di dunia.Dirancang untuk terlihat seperti pemandangan sekitarnya, salah satu taman nasional terbesar Amerika, kemudahan hotel Amangiri (bahagian dari Aman Resorts) adalah dalam ukuran yang indah dengan ukuran alam sekitarnya, terdiri dari lembah dari Canyon Point dan pelapisan batuan yang mengarah ke Grand Staircase. Amangiri,terletak di 600 hektar di Southern Utah,bersempadan dengan Arizona.

Secara jujurnya SR sangat teruja melihat pada rekabentuk hotel ini, sangat unik dan cantik sekali. teringin sangat untuk berada juga di sini di suatu hari nanti….



7 Responses to “[ Gambar } Jom Lihat Hotel Cantik Di Tengah-tengah Gurun Canyon Point US”

  1. waaaaaaaaaaaaa..cantiknye🙂

  2. sgt cntik🙂 nk ekot SR pegi sane la. huhu

  3. wah best nye kalau dapat bercuti dan relax2 kat hotel ni kan… tapi, mampu ker saya.. hihi…

  4. satu hari nanti insyallah sampai..

  5. cantiknyaaaaaaaaaaaaa ..

  6. seriously cantik!,..kemas sgt2 konsep hotel ni,.wow,superb!,.hehe

  7. Cantik tapi xpanas ke kat gurun tu??? huhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: