Ini adalah entri saya ke 1000 tahun ini


Inilah entri saya yang ke 1000 untuk tahun 2011..bagaikan tak percaya juga boleh sampai ke 1000 entri dalam tempoh 10 bulan [ purata 100 entri sebulan]. Tepat 20hb September 2011 yang lalu, sudah genap 2 tahun saya aktif blogging. Dalam kesibukan menguruskan manusia dengan aktiviti yang semakin menimbun setiap hari, masih sempat saya untuk update blog, walaupun entri yang ringkas.. terima kasih kepada sahabat-sahabat saya yang sering singgah di blog picisan saya ini.. terima kasih juga atas komen-komen para sahabat saya di setiap entri saya..

betapa cepat masa berlalu..tak disangka sudah 2 tahun 1 bulan saya aktif blogging. pelbagai suka duka dialami ada tercatat di dalam blog ini., pahit manis semuanya ada. seumpama dairi kehidupan bagi saya..semuanya menjadi kenangan yang terindah dalam hidup saya..


p/s….terima kasih..

35 Responses to “Ini adalah entri saya ke 1000 tahun ini”

  1. semoga tahun2 mendatangkan anda lebih rajin lagi untuk berkongsi cerita dengan kami

  2. alhamdulillah…sekurang2nya….ada usaha…seperti saya…tahun 2011 byk dugaan yg tiba bertimpa2 n rasa mcm x tertanggung…. tapi cekalkan hati sambil terus berdoa n memohon pertolongan dari Sang Pencipta…walupun lemah tapi masih berusaha….walaupun pahit dan perit…tetap utuh…mohon byk2 keampuman dari Allah agar diberi rahmat n nikmat yg berterusan hingga ke akhirat….ameen….

  3. Rajin sungguh SK ye. Kakau kakak dapat suku pun dah bangga. Tahniah dari kakak:)

  4. sama-sma bro…hihi…blog anda mmg bestt..keep it up…

  5. wah…tahniah!semoga sukses yea🙂

  6. salam ckgu,.:)waa,dh 1000,.alhamdulillah,.masih lg update dengan jayanya,..bukan cm saya,.hadui,.mcm chipsmore dh,.hehe,.dh 2taon ek,.oke,sy setaon pon belom,.hehe,.

  7. woohoo 1000 dalam 10 bulan!

  8. wah hebat gu..tahniah

  9. tahniah sbb rajin sungguh update blog, banyak tuuu…

  10. wah..bnyk tu..bgus la..aktif blogny..cm cik Am xpn..:D

  11. seribu….hamboii..dasat2x

  12. wah,dah 1000 dah…bagusnya..semoga sampai 10000 plak

  13. wah,dah 1000 dah…bagusnya..semoga sampai 10000 plak

  14. keep up blogging SR.selama jadi follower blog nie, tak kenal lagi siapa SR yg sebenar. bila nak perkenalkan diri?

  15. wah, byknye…tahniah:D

  16. tahniah sekamar rindu🙂

  17. Alhamdulillah :)congrats!

  18. cikzsmile,terima kasih..

  19. KaK LimAh Si SupiR,tak perasan dah sampai 1oo..:)

  20. DfyStrawbery,terima kasih..:)

  21. Asrul "iLham" Sany,terima kasih..asrul.

  22. Tanpa Nama.masih tak kenal ke..? hehe..insyaAllah..akan memperkenalkan diri nanti..tunggu.

  23. Ila.dah 1000 tak perasan pada mulanya..

  24. CintaZulaikha,hehehhe…:)

  25. amniey91,terima kasih..:)

  26. Hanim.terima kasih..:)

  27. IMANSHAH,biasa2 saja cikgu imanshah…:)

  28. cik pha,begitulah..:)

  29. :CIKNUURUL,terima kasih pada cik nurul..:)

  30. Adylia Qarissa,terima kasih..:)

  31. deqla manjew,terima kasih..:))

  32. Kakzakie,masa ada mood nak update ni kak..update la..:)) tq kak:)

  33. sayangku hidupku nyawaku,selagi hidup selagi tu ada ujian dan dugaaan..

  34. Fitri Senin,terima kasih..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: