[ gambar ] Diserang Isteri Pertama, Wanita Simpanan Suami Terjun Hotel Dalam Keadaan Bogel


Aduhh…ishh..bila dah terdesak untuk menyelamatkan diri mcm nilah..inilah yang terjadi sebuah hotel di negara China apabila wanita simpanan suami tidak ada cara lain lagi untuk selamatkan diri daripada diserang oleh isteri lelaki terbabit dengan terjun dari tingkap hotel .


Peristiwa ini berlaku pada minggu lalu dan sempat dirakam oleh orang yang lalu lalang di sekitar hotel tersebut.

Inilah bukti jelas manusia sanggup lakukan apa saja demi memuaskan nafsu serakah yang tidak berkesudahan tersebut..



Moga dapat dijadikan iktibar sedikit sebanyak atas apa yg berlaku….



sumber:

http://ruanghati.com/2011/10/19/digrebek-istri-pertama-wanita-simpanan-loncat-hotel-telanjang/


26 Responses to “[ gambar ] Diserang Isteri Pertama, Wanita Simpanan Suami Terjun Hotel Dalam Keadaan Bogel”

  1. Biarlah dicekup pon..Lebih rela ditangkap daripada terjun bangunan!!!hahahaha

  2. ngeri tengok gambar

  3. hidop ke x tu? huhu

  4. otak dia lah…sanggup pulak…

  5. dah terdesak sangat, jadi amik jalan mudah terjun bangunan … kerja gila nie..

  6. ni kalau idup pun sure ada cedera/patah..

  7. mati ke hidup? haisshhh….gila betul.

  8. wah..sanggup tu dia terjun bangunan..ish3,

  9. macam2 ragam manusia….hehesalam singgah…dh follow cini ^_^

  10. don't noe wut shud i say,. urm.

  11. Life is what u want it to be,memang mcm2 ragam..setaip hari mcm2 hal berlaku..yg pelik2 lak tu.

  12. Mizz ErMa,sanggup gadai nyawa..

  13. yana halim,pompuan yg terjun tu masih hidup..

  14. Anne,betul..memang hidup tapi cedera parah..

  15. Anne,betul..memang hidup tapi cedera parah..

  16. Adylia Qarissa,memang kerja gila..

  17. AwieKashi,dah terdesak…semua mcm2 boleh jadi.

  18. .Ieyra Nazari. (syanaz),orang yg terdesak memang akan buat apa saja..

  19. cik sakdi,hidup lagi sakdi..

  20. ct kamaliah,memang ngeri..:)

  21. E Izabelle Bijoux-Yee,hahahahah….ok..:)

  22. cx's,mcm2 hal kan..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: