MasyaAllah!! Ibu Dan Anak Melekat Hingga Mati Akibat Berzina

Kes persetubuhan ibu dan anak yang tak boleh dipisahkan telah menjadi buah mulut masyarakat Gorontalo. Kini, ibu dan anak itu telah meninggal dunia. Bilakah keduanya meninggal duniah masih menjadi pertanyaan.

Menurut maklumat dari Gorontalo Post, ibu yang berusia 30-an tahun dan anak yang berusia 15 tahun tersebut meninggal beberapa jam selepas berada di bilik pembedahan salah sebuah hospital di Gorontalo.

Ada desas desus yang mengatakan keduanya masih sempat bertahan beberapa hari sebelum meninggal dunia. Setelah menyelidik di Gorontalo Post, didapati ibu dan anak tersebut meninggal setelah pasukan perubatan berusaha melakukan pembedahan untuk memisahkan keduanya.

Pembedahan itu terpaksa dilakukan kerana keadaan kedua-duanya amat kritika.Doktor tiada jalan lain untuk memisahkan keduanya selain melakukan pembedahan.

Setelah melakukan pembedahan, keduanya meninggal dunia. Mayat kedua beranak itu dituntut keluar secara tertutup



sumber:

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/10/masyaallah-ibu-dan-anak-melekat-hingga.html

30 Responses to “MasyaAllah!! Ibu Dan Anak Melekat Hingga Mati Akibat Berzina”

  1. ya Allah…aib sungguh!kat malaysia pn ade…ingat lg baca mastika..perihal menantu dgan mentua…dalam keadaan melekat kena seret satu kampung….Nauzubillah!!

  2. ya Allah…amat mengaibkn….semoga mjd pgajaran pd y len…

  3. assalamualaikum…..nauzubillah mcm2 perkara yg aib terjadi skg kn…:(

  4. smoga kt djauhkn amin..huhu gontola ni katne ek?huhu sj curious….

  5. Nauzubillah… jauhilah zina…

  6. dunia akhir zaman,mcm2 hal laa..darah daging sendiri kot..

  7. Nauzubillah..entry baru, jom baca sekejaphttp://herplatform.blogspot.com/2011/10/kepada-bakal-doktor-doktor-yg.html

  8. anaMuslimah: betul la. kite pun pernah terbaca kt mastika dulu. cmne tergamak bole buat dgn darah daging sendiri? T_T

  9. nauzubillah min zalik… jauhkanlah hal2 macam ni..

  10. dulu ada cite ni kat mastika..ni maybe org bukan islam tapi yang mastika cite tu orag islam…bini orang buat onar dengan kekasih hati..bila kena tangkap..tak bole..melekat..suami ampun baru terlepas

  11. Fitri Senin,ya Allah….itu baru balas di dunia..sikit je tu..di akhirt tak tahu laa

  12. masyaAllah…tegak bulu roma baca cerita ini…

  13. Faaein Talip Roy,minta dijauhkan semua yg tak baik tu…amin..

  14. Pearl Kaz,kerana dek nafsu serakah..tu yg akal dah tak berfungi lagi..:)

  15. SYZAROSLI,sangat menyedihkan..

  16. hazirah92,dunia akhir zman…

  17. hazirah92,selagi hidup ini bertuhankan nafsu..mcm nilah.

  18. Sizzling,amin….:)

  19. maszull berkata…Walaikummusalam…mcm2 hal puan skrg ni…

  20. cx's,moga dijauhkan hal2 yg tak baik..

  21. noRule WhOda,sungguh memberi aib..tak tertanggung..

  22. kak lang,mengucap panjang…kak lang

  23. anaMuslimah,memang sungguh mengaibkan..

  24. Adylia Qarissa,memang menakutkan..mengaibkan..

  25. speechless…dah x kenal darah daging sndiri…

  26. AkuTracy,sangat menyedihkan..

  27. nauzubillah…minta dijauhkan…siksa Allah tak tertanggung!

  28. dasyatnya…smpai mcm tu skali

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: