[ gambar ] Inilah Sebabnya Suami Tidak Sesuai Jadi Babysitter

1. pakai pampers pun tak pandai…sampai bocor anak

2. Pujuk anak yg nangis mcm2 dibuatnya

3. Pujuk anak suruh tidur bersama kucing kesayangan..

4. Kalau anak bergaduh ke apa ke..dibiarkan saja.. ala anak lelaki biarlah..

5. Nak online bawa anak depan PC..tak patut..!

6. Ajak baby teman ayah main game sama.alasannya si ayah nak main game..takut terganggu

7. anak tidur..buat mcm ni

8. Ayah yang tak patut..suruh baby drive

9. Bila boring2 buat baby mcm bola..

10. Cian kat baby tu.

11. Tak patut

12. asyik nangis saja…buat mcm ni la jawbnya..
mesti ibu juga yg jaga anak..ayah tak boleh kot.. [ tak semua kata si ayah tak pandai]

45 Responses to “[ gambar ] Inilah Sebabnya Suami Tidak Sesuai Jadi Babysitter”

  1. memang tak semua orang kata si ayah tak pandai. tapi gambar baby nie comel comel laa🙂

  2. yang last tu xboleh bla…cian muka anak tu tau…

  3. hahaha…cute la prangai bapak die.mcm budak2…

  4. hahaha yg no 9 tu xleyh blaa

  5. bila tak tau nak urus anak2, sikit2 sound kat bini, "awak buat le sendiri". Tak tahu bukan excuse ye. Kenalah belajar wahai para suami sekelian…

  6. comel2 lah..lucutp kat malaysia ni lagi kejam, smpai snggup bunuh anak sendiri kan SR?

  7. HUHUMEMANG SLALU GOLONGAN BAPA NI KURANG SKIT PENGETAHUAN DALAM PENJAGAAN BAYI ATAU ANAKBUKAN SUME LA, KEBANYAKAN

  8. Salam SR..gambar last tu tak sanggup nak tengok… kesian kat baby tu..

  9. derang ni bukan tak pandai..tapi derang ni ada boiling point..bila dh sampai boiling point tu kalo anak meragam tu yg buat cmtu..

  10. hahahha. kecik aty .. cian kt dak2 kecik ni. hahah

  11. haishh… naya sungguh….

  12. betul3…..ibu juga yang paling layak……bapa cari duit dan jadi teman permainan aje le ye….

  13. salam. haha. mcm2 gelagatnya. comel je kucing dibedung bsama2 dgn baby tu.😀

  14. Hehe.. lawak pula.. agaknya bila Kak Nida takde, cik hubby buat gini juga kot…hehe

  15. haha.. yang paling kelakar yang kucing tu.. tak pasal pasal kucing pun kena bungkus

  16. macam2 jugak ye ragam ayah menjaga anak…hehe

  17. HA HA HAA ! lawak🙂

  18. nieysa:),hehe..lawak apanyaaa.???

  19. Life is what u want it to be,hehe..memang byk ragamnyaa..kan??

  20. belogkiter,kucing peneman saja tuuu.:))

  21. Nida,suami kak taklah mcm tuu..:))

  22. Princess Yanti,.hehe..kelakar

  23. aku budak klang,saya setuju…:)

  24. Bidadari Syurga,tu la tuuu..:)

  25. Fitri Senin,hehe..kalau dah degil sangat..mcm ni la jadi kan.?

  26. Faaein Talip Roy,ya..? memang kesian..kan?

  27. wida,betul…setuju..:)

  28. gigitjari,semuanya..???

  29. yana halim,tak semua suami tak tahu..ada juga yg lebih pandai drp isteri pun..wahh:)

  30. p a a n i ♥,hahhaha..:)

  31. Nuraini An-Nisa,betul..:)

  32. sha my heart,:))) lucu ke..??

  33. Nayang Ahmad,:)) baby mestilah comel.

  34. adoi naya je baby tuh…suke tgk yg tdo ngan kucing 2..baik je kucing 2 teman tdo…haha

  35. deqla manjew,kesian..:)

  36. err,siannye,..muke kudus je bile kene rendam dalam baldi,.ades,.hihi

  37. **::CIKNUURUL::,hehhee..memang kesian..:)

  38. Ni nasib baik kategori sayang anak lagi, willing nak jaga walaupun dengan pelbagai cara. Yang geram sampai pukul-pukul tu, kesian kat anak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: