tiba-tiba

tiba-tiba saja,
ada rasa rindu menerpa

tiba-tiba saja,
seakan begitu kehilangan..

18 Responses to “tiba-tiba”

  1. rindu mamababa..rindu anak2 buah..rindu masa yang dah berlalušŸ˜¦

  2. sama la kita… bila sunyi2 cam nie… teringat balik kenangan lama… sy pun terasa kehilangan org yg tersayang… apa2 pun redha dengan ketentuan tuhan… ada hikmah di sebalik kejadian yg lalu..

  3. rindu itu nikmatšŸ™‚

  4. Kekadang SEPI itu indah …dan kehilangan itu sangat menyiksakanBermunajat dan mengingati ALLAH, pasti hati akan terubat menjadi lebih cekal

  5. carilah puncanya..

  6. betul3…bila perasaan begitu datang…hati tak tenteram

  7. kalau rindu pergilah bertemu insan yg dirindui itu..(^____^)

  8. Terbang Bersamaku,Insyaallah…:)

  9. aku budak klang,mcm2 rasa..bila hadir perasaan mcm tu..

  10. noraauliyya,:)) sedang mencari puncanyaa

  11. My Life My World,ramai yg kata mcm tu..sepi itu indah…tapi entah lah..

  12. Adylia Qarissa,betul tu dkna..:)

  13. Cinta Hatiku,kenangan lama ada suka..ada duka semuanya bergulir dlm minda.

  14. alexa yussida,awak kin teruk merindu..jauhkan di Russia lagi tu..

  15. rindu pada ketenangan yang mendamaikan..rindu pada puisi2 anaklaut.. hehe.. sorry SR..

  16. Faaein Talip Roy,masih ingat lagi pada anaklaut..?tq.

  17. cikgu,sy rindu pada yang ''salah'',..letih nak 'delete',..hurm,.:(

  18. salam…::CIKNUURUL,semua tu dugaaan…hadapilah dengan sabar..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: