berlari di pantai cinta..(ii)

kamu berlari…
dan ku pun berlari..
hingga kita

gedebuk..!

jatuh..!

ku sakit
kamu sakit..

tapi kita ketawa..
hilanglah sakit…

28 Responses to “berlari di pantai cinta..(ii)”

  1. adoi..pelik2 la Sr ni..hahaha…:D

  2. Catatan ini telah dibuang oleh pengarang.

  3. hihi,.sweet jek,..selamat malam SR..

  4. comeynya baby nie… teringat anak buah yg baru pandai berjalan…

  5. sweet…tempuh suka & duka bersama sama…🙂

  6. hehehe….tengah gembira jatuh pun tak sakit….apalagi dgn yg tersayang

  7. aku ketawa kerana kita jatuh bersama.. andai aku jatuh seorang sudah pasti aku bagi kau pelempang..🙂

  8. salam.. SR..ketawa jugak pengubat segala sakit.. ^^

  9. X TERJANGKAU DEK AKALDALAM MAKNANYA TU

  10. tu masa bercinta…cuba kalau dah habis bercinta….kau jatuh..pandai2 lah kau bangun sendiri…..kalau ketawa..rasanya ada yang balik jalan kaki…

  11. wasalam sekamar rindu…simple and very nice poems…i really like it…my conditions right now still bad…yesterday meet a doctor and he gave me MC…but today i still come to ofis…bcozzz a lots of work to do…so right now by tmrrow i will take a leave….rasa dh seram sejuk badan…and paling parah sehingga gusi jadi bengkak lagi and berterusan demam…bserta cirit birit…soooooo bad…anyway tq so much sekamar rindu coz take care or other blogger…i really appreciate it very muchhh…. ;D

  12. salam…gelak tawa pengubat duka…

  13. Nuraini An-Nisa',betul..:)

  14. With Julia,semua sibuk dengan tanggungjawab masing2kan..moga Julia jadi pekerja yg cemerlang..

  15. eita,masa bercinta dan selpsnya biarlah sama hangatya..:)

  16. Faaein Talip Roy,betul tu faaein..:)

  17. belogkiter,heheheh..:)

  18. cik kartun.tq singgah komen sini..

  19. aku budak klang,dengan tersayang tak pe.:))

  20. maira,suka duka hadapi bersama..

  21. Cinta Hatiku,memang comelkan..:)

  22. ::CIKNUURUL,terima kasih cik nurul..

  23. amniey91,apa yg peliknya…:)

  24. terima kasih pada yg sudi komen entri ni..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: