[ gambar [ Inilah Motor berkuasa wap yang canggih akan dilelong tahun depan.



Inilah motorsikal yang berkuasa wap yang akan dilelong di Las Vegas pada bulan Januari 2011 tak berapa lama lagi. Motor ini dikenali sebagai ” Roper Steam Powered Motorcyele” yang berusia 117 tahun.Sungguh cantik..sekali tengok mcm basikal jepun saja… Kelajuan motor ini ialah 60km/j. Harga yang dibuka untuk lelongan bagi motorsikal ini ialah US 150,000..


ada sape nak beli..???

32 Responses to “[ gambar [ Inilah Motor berkuasa wap yang canggih akan dilelong tahun depan.”

  1. salam. tak nak lah beli. SR jual kat org lain la. haha

  2. nak beli,nak beli…tapi kalau harga dia RP150,000 le…he he he

  3. Tak daya nak kayoh. Naik basikal biasa pun dah tak boleh nak balance.

  4. nak free b0leh?? huhu

  5. salam,.SR,.selamat pagi cikgu,.hehe,.moto pon dh veteran dh tu,117 taon,.hehe,.:: kenape ckgu bace banyak2 kali entri semalam,.sebab tak faham ek?,.huhu,.memang,kadang luahan hati ni xdapat difahami oleh org lain,.spontan, tu yg jd tunggang terbalik ayatnye,.hehe..erm,.::

  6. Semakin tua semakin bernilai…. teringat cik hubby membeli radio lama bulan lepas, puas Kak Nida membebel.. tapi jawapannya ringkas "takpe… nanti bila dijual ni semula, Insya Allah berlipat ganda untungnya"

  7. ape muzik ni yerr?? sedap..

  8. if pakai kain susah nak baik beskal ni

  9. sis…ape muzik kat blog sis ni???

  10. klasik gila..kalau pakai kain silap2 tersangkut kainnya..hehe

  11. tak nak lah…xleh nak merempit…kih3

  12. mcm basikal jer bentuknye..boleh jimat minyak nie..60km/j..?fuhh lamabt lah samapi..tp bgus tak leh merempit..huuhu..

  13. bertemu kembali..eh lama rasanya tak menyinggah dan disinggahi…makin klasik lagi mahal harganya..itulah benda mati tak serupa makhluk hidup !

  14. alahai…kene pk berkali2 kalau nak beli nih..

  15. Januari 2011… SR?bukan dah lepas ke? hehehe..mahu berjuta-juta juga basikal ni kan.. agak aje lah..

  16. Faaein Talip Roy,** tersilap….tu sori..** Januari 2012 yg sebenarnya..

  17. [PCL],terima kasih sudi singgah dan komen..:)

  18. Terbang Bersamaku,hhehe..betul..leh jimat minyak.

  19. amniey91,hehe..kena tag ker..??

  20. azwa amani,lagu jepun..:)

  21. KSWSK,kin sukar sikit..kalau pakai kain..:)

  22. Nida,yg lama ada keistimewaan yg tersendiri..

  23. ::CIKNUURUL,hhehe baca sekali tak faham..bahasanya tinggi sangat..:)

  24. cik Kartun,hehehe..x leh..:))

  25. aku budak klang,hehhe..kalau RP, ramai la yg belumba2 nak beli.

  26. salam..rai, terima kasih..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: