berdarahlah hati.


angin taufan dari laut bertiupan ke pendalaman
memahat pasir gurun menempa sabit
berdarahlah jemari berdarahlah hati.

43 Responses to “berdarahlah hati.”

  1. apa maksudnya??xfaham..haha..sgt mndalam tu..

  2. pedihnya sakit itu…

  3. aduhai..tak dapat ku huraikan apa maksud di sebalik kata2 itu…haha, sastera betul la…

  4. Assalamualaikum… nape sedih2 nie…???

  5. ouchh,.tersentuh,.selamat pagi cikgu,..xlama nak cuti skolah dh,.hehe,.:)

  6. kalau hati dah berdarah bahaya tu SK kena jumpa doktor…tahan bleeding

  7. entry sekamar rindu kali ini sedih je…moga sekamar rindu kembali ceria sedia kala dgn entry2 yg lebih ceria😀

  8. hati berdarah susah nak ubat

  9. .. hati yang berdarah akan ada penawarnya…

  10. salam~pendek sngt entri SR. tak tau nk komen apa. hehe. ap2 pn, sy bce entri nie.

  11. bernanah mata melihatberdarah lagi air mata mengalir..

  12. Biar berdarah hati demi perjalanan yang suci =)Mohon izin link blog ni dalam bloglist saya, blog yg informatif =)

  13. singgah n follow sini.. ^^

  14. Salam… sedih je puisinya…

  15. cepat2 balut luka yang berdarah tu SR..

  16. Nuraini An-Nisa'.memang agak sedih sikit..nuraini.

  17. Shifa Jue,terima kasih..

  18. Mohamadazhan.com,terima kasih..sungguh terharu/

  19. cik Kartun,:)) tak apa.

  20. aimie amalina,sungguh ngeri kata2 tuu

  21. cikzsmile,ni dah kira komen..:)

  22. With Julia,terima kasih..

  23. aku budak klang,nak jumpa dr la ni..:)

  24. *::CIKNUURUL,hari ni dah mula cuti..selamat bercuti buat cik nurul..

  25. Cinta Hatiku,entahlah…apapun tq sudi komen..

  26. Tira Pengemis Maganda,memang sayu..

  27. PCL,tak ada saatera mana pun PCL.

  28. 3no gr33ny,terima kasih komen..

  29. amniey91,agak mendalam…

  30. terima kasih atas komen2 para sahabat saya..

  31. same2…selamat bercuti ye SR..:D

  32. boleh amek ayat2 ni wat novel, hehe..

  33. ~~kecewa dan derita…hmm,sengsaranya …

  34. mendalam maksudnya nih

  35. Darah di hati,siapa yang nampak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: