lautan sepi menyimpan duri


lautan sepi menyimpan duri menikam diri seperti belati
kelamlah musim, kelamlah nasib, diri ini ke mana belari
pasir di pantai tiada menanti, matilah aku merinai mimpi..

35 Responses to “lautan sepi menyimpan duri”

  1. monolog sendirian?dituju pada siapa ya….

  2. haha..SR2…SR selamat bercuti ye..ha,27 t dtg r umah,akak cik Am kawen..hihi..:D

  3. pantai itu tidak akan sepi andai ada insan yang sering berkunjung… menghidupkan kembali kelamnya hari…p/s: Kak Nida dan keluarga sudah hampir 3 tahun di bumi NZ ni..

  4. sekamar rindu di lautan sepi.. eheh

  5. susahlah begini kalau pasir di pantai sudah tidak sudi lagi menanti ..

  6. wahh~~ ayat…😀 nice

  7. SALAM,SR ….AKU FAHAMI, AKU MENGERTI, TAK BERAKHIR DI SINI, USAHA DAN BERSERAH DIRI, ALLAH DI SISI !

  8. mimpi yg tiada pgghujung🙂

  9. kadang2mungkin perlu rasa hati yang sepiagar mampu mengenak isi kalam hati..=]

  10. rindu nak gi laut…

  11. monolog cik SR sumer best2. mmg tak kering idealah..suka tau..

  12. kadang2 tu sepi boleh membunuh……

  13. mimpi itu khalayan sejenak mati, mati itu pasti dilalui…terima kasih sudi link blog saya tapi link itu mungkin ada problem…saya pun tak pasti knp.

  14. madah pujangga yang indah.. tapi kedengarannya sedih sekali..kenapa sedih-sedih ni SR?

  15. berlarilah..terus berlari sejauh mana yg dikau mampu..

  16. berdoa la pd Allah moga diberi petunjuk dan jalan yg lurus.iaitu jalan yg diredhai dan jalan dimana ada sinar kebahagiaan.🙂

  17. aduiii…lemah baca nie…hhuhuhu

  18. sedapnya ayat,, syahdu dgn bunyi latar.. hehe

  19. singgah~ 🙂 sakitt de duri…^^

  20. bila rindu menjadi duri,Setia menjadi derhaka.Cinta seperti pantai yg berubah rubah.Dan aku lah camar yg singgah.

  21. Salam,mmg boring sorang2..Blog GF berpindah: http://toadjitsu.blogspot.com

  22. Wah sis, awal pepagi sis dah..berpuitis…Ada maksud yang mendalam, saya pon nak mentejemahkan agak sukar…macam lara saja gambarannya.

  23. dah follow blog u yg ramai follower nih.. follow me plak..

  24. ada seribu mimpi di lautan

  25. hmm…sedihnya…

  26. saya sangat setuju tu…sangat parah rasanya…

  27. saya sangat setuju tu…sangat parah rasanya…

  28. saya sangat setuju tu…sangat parah rasanya…

  29. saya sangat setuju tu…sangat parah rasanya…

  30. apa2 pun indah kata itu

  31. hehhe.. pndai wat ayat.. ngeh3jom baca juup..=)http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

  32. laut..tempat deting best lepas kawen nti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: