[ Gambar ] Inilah Rollercoaster Yang Dibina Untuk Pejalan Kaki Saja

Memerlukan setahun untuk membangunkan rollercoaster berjalan kaki ini. Dana sebesar US$2,7 juta digunakan untuk membangunkan rollercoaster di Duisburg, yang dinamakan Tiger & Turtle Magic Mountain ini.

Rollercoaster berjalan kaki ini setinggi 21 meter.

Rollercoaster yang sungguh unik


Ketika malam pula, pemandangan sungguh cantik dengan lampu-lampu yang terpasang di sepanjang track-nya.

14 Responses to “[ Gambar ] Inilah Rollercoaster Yang Dibina Untuk Pejalan Kaki Saja”

  1. mmm ooo cantik tp mcm mbazir je🙂

  2. wah.. tapi mcm mna nak berjalan kat part bulatan tu? mesti terjatuh. huhu

  3. cntik.. kalau hr2 jalan kt sini msti boleh kurus kan..

  4. wahhh. menarik. tapi en kalau jalan dekat part kepala tertonggieng ke bawah tu tak jatuh ka. curios lah ! haaaa

  5. abis kalau sampai kat betul2 bulatan paling atas tu cam mana ek, pelik betullah…dan unik jugak

  6. mcm best lg roller coaster yg asli… hehe….🙂

  7. menarik tapi tulaa mcm mne nak jalan yg bulat tuu.. =.='

  8. Yayan,hehe tulah..saya pun dok fikir juga…mcm mana jalan tu..bergayut tak..?

  9. :AchiiK:,ehhe..yg asli lagi best..

  10. Yatie Awang,kenalah bergayut,,

  11. liya alia,hahaha..terpaksa la bergayut..

  12. CikSyazwaniAziz,satu round dah leh turun berat badan ni..:))

  13. ~AiMi SyAhiRAh~,kena gayut..

  14. Bulan Syurga Firdaus,tak lah membazir…hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: