[ Video ] Ibu Mengaku Dan Tak Rasa Bersalah Melakukan Hubungan Seks Dengan Anak Sendiri.

Masyallah!!! Perkara ini berlaku di negara seberang iaitu Indonesia. Pada mulanya Hackers sahaja melihat video di satu blog tapi bila diamati betul-betul video ini, ada sesi perbincangan secara terbuka apabila ibu dan anak mengaku pernah bersetubuh atas kerelaan sendiri. Sudah kecoh video ini di merata blog di Malaysia. Mereka ini beragama islam!
Dalam rancangan tersebut, penonton dan pengacara hanya tergelak apabila kedua anak beranak ini mengaku pernah beberapa kali bersetubuh bersama.
Ibu beliau itu seorang janda apabila suami beliau meninggal dunia. Jadi keinginan seks itu sudah melambung-lambung dan menarik anaknya untuk melakukan hubungan terlarang tersebut.
Mereka berkata, jika ibu mahukan seks, dia layan dan jika anak tersebut mahukan seks, ibunya juga merestui permintaannya.
Ya Allah, inikah umat akhir zaman!!!

Advertisements

10 Responses to “[ Video ] Ibu Mengaku Dan Tak Rasa Bersalah Melakukan Hubungan Seks Dengan Anak Sendiri.”

  1. gilakan.bangga berbuat dosa sampaikan mempertikaikan hukum Allah.takut kalau tuhan turunkan bala

  2. astaghfirullahala'zim. macam pernah baca cerita ni. *tapi tak perasan sangat waktu tu* kalau ni lah sikap umat2 akhir zaman ni, entah la. tak terkata. tak tahu dah nk ckp ape. harap masyarakat kita tak buat macam ni w/pun hakikatnya mmg ada! moga kita dilindungi dari bencana sebab Allah menghapuskan golongan yg tak turuti perintahNya dengan byk cara. hapuskan golongan itu saja, hapuskan semua yg ada disitu tanpa mengira beriman atau tak atau menurunkan bala bencana seperti kemiskinan, peperangan. minta dijauhkan. Nau'zubillahimin zalik

  3. SALAM, MASYAALLAH …. BUAT KERJA TERKUTUK, KEMUDIAN BUAT PENGAKUAN DI KHALAYAK RAMAI … BERSAHAJA DAN SEMACAM RASA BANGGA PULAK ….PIHAK MEDIA PULAK SANGGUP BERUSAHA MENEMUKAN DUA MANUSIA INI DI DALAM SATU PROGRAM SIARAN …. HADIRIN YANG BERADA DI STUDIO PULAK TERDIRI DRPD GOLONGAN ANAK2 MUDA ! BETUL KATA TUAN …DUNIA AKHIR ZAMAN! YA ALLAH, BIMBINGLAH KITA SEMUA TERMASUK DUA INDIVIDU INI KE JALAN KEBENARAN.

  4. masyaAllah…kenapa sampai jd mcmtu, ..semoga kita dijauhi bala daripada Allah.

  5. astghrllhalazm..doa kn merka btaubt sdh~

  6. Allah….akhir zaman….

  7. auzubillah..ape nak jadi dunia nie 😦

  8. subnallah nauzubillahiminzaliq mintak jauh dari keturunan kita melakukan benda sumbang mahram seperti ini, astaghfirullahalazim. ampunkanlah dosa merak ya allah 😥

  9. Salam… Saya dah tengok video tu…Xsangka dunia akhir zaman, ada mak yang sanggup memaksa anak sendiri melakukan hubungan macam tu… nauzubillah…

  10. Jaman memang sudah gak karuan,maksiat merajalela.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: