.Anak sewa penari bogel menari depan jenazah ayahnya kerana wasiat

AIZHONG, TAIWAN, –Seorang lelaki Taiwan membayar seorang penari erotik untuk tampil pada upacara pemakaman ayahnya yang meninggal dalam usia 103 tahun.
Penari panas itu menari di depan keranda yang bernama Cai Jinlai selama sepuluh minit saat upacara pemakaman yang berlangsung di kota Taizhong, Taiwan.
Sang putra yang bernama Cai Ruigong, membayar penari tersebut lebih dari 80 ponds untuk menunaikan hajat ayah lelaki tersebut tulis United Daily News.
Cai Ruigong menyatakan, dirinya pernah berjanji akan menghantarkan “kepergian” ayah dengan pertunjukan tarian bogel, jika ayah berusia lebih dari seratus tahun.
Cai Jinlai meninggal dalam usia 103 tahun setelah dirinya berjalan sepanjang tiga km di dalam kota untuk memberikan suaranya dalam sebuah pemilihan umum. Jinlai juga menjadi manusia tertua di Taizhong serta memiliki lebih dari 100 anak, cucu, dan cicit.
Anak lelakinya mengungkap, ayahnya sangat terkenal di kotanya sebagai penggemar tarian telanjang. Katanya, “Beliau kerap melancong bersama kawan-kawannya untuk melihat pertunjukan itu (striptease).
” O…., patutlah.
sumber : klik sini
p/s….ayah mcm ni pun ada ke..????

36 Responses to “.Anak sewa penari bogel menari depan jenazah ayahnya kerana wasiat”

  1. mak aii..ade je orang macam ni..huhu

  2. memalukan aje kan..ish3,

  3. ya Allah…taktau nak kata apa..

  4. heh~ org mati p0n ade hajat bukan2 errr

  5. x pelik kalo bkn islam…

  6. no wonder lah dapat lebih dari 100 anak

  7. peliknya la kan ~

  8. adehhhhh…ade pulak camni. (-_-)" macam2 betol ler

  9. can i share?thanks sekamar rindu…

  10. da mam pun masih lagik x sedo2 diri…ahahahha…patut die ni jd founder playboy china ni..

  11. Nak tergelak pun ada baca kisah ni… macam-macam ragam manusia yang ada…

  12. ehmmm…dah tak ada benda nak buat la tu….

  13. adoiii…macam2 manusia ni..

  14. ayoo ape ke pelik..dh mati pon nak pelik permintaan

  15. wasiat dengan maksiat dah dekat bunyinya… haha…PEACE..

  16. Salam,Dahshat sungguh… nauzubillah..Blog GF sudah berpindah:http://toadjitsu.blogspot.com/

  17. alamak adoiiyaiii mcm ni pn ade ye…Allah….

  18. Bulan Syurga Firdaus,org bukan islam..biasa laa..

  19. Gentleman Frog,mcm2 dalam dunia skrg ni..

  20. dkama,aaah..dah dekat2 dah tu bro..:)

  21. Edy Fee,tu laa tuuu.

  22. Yatie Awang,manusia yg mcmw3 ragam..

  23. aku budak klang,entah laa..pelik2 saja dunia skrg ni

  24. Azie Azman,memang memalukan..

  25. bonda dadif aka akish,memang gilossss tak leh blah..

  26. Mizz ErMa,aah..sangat memalukan..

  27. CintaZulaikha,nasib baik org bukan Islam..kalau org Islam buat mcm tu..parah la

  28. cik Kartun,tu laaa tuu

  29. CikGu Ma, tak pelik..

  30. sugar2 kapas strawberry,terima kasih..sugar.

  31. Atika Aula,sangat pelik atika..mati pun nak menggatal lagi..

  32. s.y.a.r.q,memang tak betul..

  33. elle mokhtar,can..:))

  34. cik wan,memang tak sedar diri..

  35. kak Nida,memang pelik2..la skrg ni kak nida..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: