Bila Blog Buat Hal…

Saya tak tahu sama ada entri ni berjaya di publish atau pun tak..yang keluar di bahagian catatan ini hanyalah..”Types Errors : Cannot read property content windows of underfine”

adakah masalah teknikal? adakah virus? saya pun tak tahu……

30 Responses to “Bila Blog Buat Hal…”

  1. net bermasalah kot…

  2. hamba juga pernah alami..mngkin masalah internet tu

  3. dah 2 kali saya kena jugak..pastu ok balik lah..seb baik..

  4. masalah yg sama.. geram je.. ~_~

  5. saya dr kul 8 tadi nk baut n3 tapi ayat dia xleh centre,xleh besarkan,xleh kaler font tk tau kenapa pendek kata takleh klik bahagian atas tu…

  6. saya dr kul 8 tadi nk baut n3 tapi ayat dia xleh centre,xleh besarkan,xleh kaler font tk tau kenapa pendek kata takleh klik bahagian atas tu…

  7. yapp, rasenye mslh internet je tu..yuni penah kena..kejap je tu..dont worry..

  8. assalamualaikum sekamar rindu…masalah internet kot moga cptlah masalah tu berlalukn…:)

  9. mayb…masalah line tu yg jeles xnak bg SR brblogging..hihi..:D

  10. blogspot tengah di upgradekan kut..

  11. emmm….macam gitu eh….ooo..yea ke…ok ok…(hehehe, budak baru blaja la katakan, huhuhu – byk yg tak tahu lagi)

  12. Semanis Rindu,saya pun budak baru belajar juga..

  13. eita,mungkin la tu…hingga sekarang masih belum ok blogspot tu

  14. 3no gr33nymungkin juga tu

  15. CintaZulaikha,nasib baik….alhamdulillah kak..

  16. FatinFirdaus,ooo kena juga..??

  17. Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿,saya pun hadapi hal yg sama..

  18. cik ayuni,mungkin masalah internet ni..sabar je la..

  19. maszull,walaikummusalam…kak..mungkin masalah internet ni..

  20. cik Kartun,hehe dapat baca ok la..:)

  21. amniey91,heheh..ya laaa tuuu agaknya.:)

  22. sugar2 kapas strawberry,alhamdullillah….masih boleh baca..

  23. Faarihin,mungkin juga ni faarahin..

  24. terima kasih atas komen2 sahabat2 saya..

  25. aik…yea ke baru belajar…nampak gaya macam senior dah…huhuhu =))(tunjuk ajar ku sifu)

  26. Semanis Rindu,saya pun budak baru belajar juga..

  27. cikgu, sy pun selalu gak jadi macam tu,..tapi bile view blog, okay je,.xde masalah pun,.hehe,.saje mengade la tu kot,.hihi,.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: