[ Gambar ] Inilah Lelaki Yang Berumur 30 tahun Yang Hisap Punting Dan Pakai Pampers Macam Bayi


Usia lelaki yang bernama Stanley Thornton ini sudah 30 tahun, tetapi lelaki dewasa ini masih memakai pampers, hisap punting, minum di botol susu, makan disuapi dan tidur di katil bayi. Lelaki yang senang diperlakukan seperti bayi ini ternyata mengalami paraphilic infantilism.

Paraphilic infantilism adalah keadaan seseorang yang memiliki keinginan untuk menggunakan pampers dan diperlakukan seperti bayi. Beberapa orang yang memiliki kecintaan terhadap pampers dikenal sebagai diaper lovers (DLs).

Sedangkan orang yang menikmati diperlakukan seperti bayi tapi tidak memiliki hasrat seksual dikenal dengan bayi dewasa (Adult babies/AB). Umumnya DLs dan AB tidak memiliki hasrat seksual terhadap anak-anak.

Dorongan ingin diperlakukan sebagai bayi ini biasanya muncul saat berusia 5-15 tahun dan majoriti adalah heteroseksual. Kerana fantasi ini tidak berbahaya, maka orang dengan infantilitis jarang mencari bantuan medik.

Keadaan inilah yang dialami lelaki yang berasal California Amerika itu hingga dia dipanggil Adult Baby. Thornton selalu ingin diperlakukan seperti bayi iaitu menggunakan pampers, minum dari botol bahkan tidur di katil bayi. Thornton mencari keselesaan dengan diperlakukan seperti bayi.

Ia memiliki kehidupan ‘bayi dewasa’ di apartmentnya di California dengan membangun katil bayi raksasa, menghabiskan hari-harinya dengan bermain lego sambil menghisap punting serta minum dari botol dan selalu disuapi saat makan oleh Sandra Diaz yang bertindak seperti ‘ibunya’ yang dibayar sebagai pengasuh.

Saat berusia 13 tahun Thornton seringkali mengompol, dan ia mulai kembali ke masa kanak-kanak saat berusia 14 tahun yang selalu menginginkan kenyamanan masa bayi seperti mainan, tempat tidur dan menggunakan dot. Saat ia berusia 20 tahun sampai sekarang ia masih memakai pampers setiap hari.

Pada tahun 2000, ia mulai mencari ‘ibu’ di website dan tempat dimana ia bioleh membeli pampers Setiap pagi sang pengasuhnya akan membangunkannya dari b tidur yang sekelilingnya penuh mainan warna-warni.

“Saya suka tempat itu sangat bahagia dan mudah, ketika masuk ke dalamnya maka saya merasa seperti bayi,” ujar Thornton, seperti dikutip dari Dailymail, Selasa (9/8/2011).

Keadaan yang dialami oleh Thornton biasanya terjadi sebagai kepuasan seksual, tapi hal yang dialami oleh Thornton berbeza kerana ia menemukan kebahagiaan dan tidak memiliki hasrat seksual terhadap anak-anak.

“saya ingin diperlakukan sebagai bayi hanya untuk mendapatkan cinta, kasih sayang dan keselesaan, hanya untuk kembali ke masa-masa saya dijaga dengan baik,” ungkapnya.

p/s..ada yg teringin nak jadi baby juga ke.?

73 Responses to “[ Gambar ] Inilah Lelaki Yang Berumur 30 tahun Yang Hisap Punting Dan Pakai Pampers Macam Bayi”

  1. Hah!!! hahahahahahahaha ( tu reaksi bila masuk ke blog ni tadi )

  2. CETUSAN SEIKHLAS RASA,nampak mcm kelakar je kan?..hehe

  3. assalamualaikum..syukran juga follow belog ana..jazakallah khairan kathira…

  4. adeiiii.. penyakit macam ni pun ada ke.. mesti penat pengasuh nak melayan dia..

  5. 🙂 mcm² ragam dlm dunia..hehe

  6. ada jugak manusia macam ni yer….hehehe

  7. die yg nk jd mcm tu ke? suke dimanjekan kot…hehe

  8. assalam..tq sudi singgah ke BSB.jemput dtg lagi.

  9. salam…terima kasih dtg ke blog ema..salam kenalan..cam pelik pun ada..

  10. hehehe…susah nak ckp

  11. assalamualaikum sekamar rindu…mcm2 skg ni kan ….dah tua nak jadi baby plak sbb nak dpt perhatian rupanya…:)

  12. emmm….sayang sia-sia menghabiskan masa sekadar 'baby' sahaja….sedangkan masih banyak nikmat yg Allah s.w.t nak beri peluang pada kita..

  13. macam2 ragam manusia ni kan..sapa la yg sanggup nak menjaga org mcm tu..bukan apa dia buat tu semua pun utk kepuasan semata..

  14. huhh?? orang cm nie p0n ade kew?

  15. hehee…lawak je…

  16. kasihannye dia..xkan sampai bila2 nak jadi baby kan..

  17. haha teringin gak nak jadi baby..org manje2 kan je..tp pakai pampers blk tue mcm taak je,..haha🙂

  18. huhu… bila baca dah tersenyum2..

  19. erkkkk..kesian dye..ad penyakit, bkn saje2😛

  20. sy, sy! hehe best ape jadi baby..disayangi setiap insan..=D

  21. ada jugak orang macam ni..tapi cute je

  22. i was wondering..klula chin tringin nak jd cmtue ada ke yg nak layan?silap2 org bg tangan.. kekeke~

  23. haha.,pelik2 org zmn skrng🙂

  24. Salam..dh boleh jd bpak budak mcm ni lg🙂

  25. cian kat dia…agak pelik gak la…macam2 manusia orang ada…variasi..

  26. assalamualaikum..haha…cm lawak je..adoi,harap2 la SR bukan cmni..hahaha..lau x kesian kat pengasuh nak jaga..:Danyway,cik Am berbalas kunjungan ye..nice info..:D

  27. salam singgah=)http://skysevendesign.blogspot.com/

  28. salam perkenalan.membalas ziarah n follow balik.huhuhu…pergh..dh umur 30 pn cmtu.adoiyaii

  29. assalam,.klakar,.haha,.aduyaii,.ade gak org camni,.

  30. wow ada jugak kes macam ni.tak sangka!

  31. x nak try, nnt x leh kawen…hehe

  32. First time dengar pasal syndrom ni.

  33. Salam perkenalan..Penah tgk documentari pasal menda nie.. mmg kelakar rasanya..tp itu le kebahagian utk dorang.. :DTerima kasih sudi singgah n follow blog saya..follow sini juga..:)

  34. salam…terima kasih kerana masih sudi menziarah blog y telah lama sy tinggalkan.. tq atas takziah itu.. ayah SR mcm mana? masih seperti dulu atau sudah semakin sembuh? harap semuanya bertambah baik….saya sihat je…sy harap SR pun begitu juga…

  35. laa..kesiannya dia tak dapat rasa nikmat jadi orang dewasa..huhu

  36. Prettywrite,masalahnya lelaki ni bila time balik rumah saja dia jadi mcm baby..kat luar rumah ok..:)

  37. sissyira,terima kasih juga singgah komen di sini..alfatihah buat arwah awak..

  38. lyza,salam perkenalan juga…tq sudi komen di sini…

  39. Scarlett O'Hara,saya pun sama.. syndrom ni sungguh pelik dan jarang2 berlaku ni..

  40. nasha sanza,memang mcm2…

  41. Cikgu Ma,hehehe..memang akan menyusahkan si isteri kalau kwin..:)

  42. qurratun 'ain,walaikummusalam..terima kasih folo blog saya ni.:)

  43. kak Nidaada..heheh..penyakit yg sungguh pelik dan ajaib..:)

  44. Dda Ly,sungguh pelik sekali..

  45. deqla manjew,heeh..suka la tu dimanjakan tu..:))

  46. Be Simple Beb(BSB) – threeQ,terima kasih juga kerana sudi singgah komen sini

  47. MamaEma,sama-sama…terima kasih juga kerana sudi komen di sini..

  48. aku budak klang,saya pun rasa mcm tu..:)

  49. walaikummusalam mama maszull,tu la tu dah tua2 pun ada hati nak jadi baby..tak puas masa kecik la tu..hehe

  50. Semanis Rindu,sia-sia saja nak jadi baby tua…ish

  51. ieja amieja.,memang mcm2 ragam manusia yg pelik2 sekrang ni..

  52. CintaZulaikhasindrom kepelikan yg melanda ni puan..

  53. G@D!z$,lawk yg ssungguh sadis…pelikkk.

  54. LadyBird,sungguh kesian kan??tak tahulah sampai bila lelaki ni nak jadi baby..ish

  55. emy zulaiha,teringin juga ke..? hehe

  56. Farah Shamsudin,heheh.senyum tanda gelihati la tuu

  57. KaK LimAh Si SupiR,memang kak limah dia ada penyakit..sungguh kesian..

  58. Mizz ErMa,hehe sungguh best..jadi baby ni..

  59. eita,hehe..memang cute…

  60. ch!natsu,hehe..kena fikir byk kali dulu..:)

  61. Qil_H0shi,memang sungguh pelik..

  62. Amanina,dah boleh jadi bapak budak dah ni..hehe

  63. KhilafIni,memang cian kan kat lelaki ni…

  64. amniey91,walaikummusalam…memang lawak pun rasa..tapi lelaki ini ada sindrom bila balik rumah nak jadi baby..tak balik tak pe

  65. sky se7en design,terima kasih..

  66. aReLaN,salam perkenalan….tq singgah komen di sini..

  67. *::CIKNUURUL,walaikummusalam..terima kasih pada cik nurul..:)

  68. littledolphin,ada…:)))

  69. terima kasih atas komen2 para sahabat yg entri ini…:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: