Archive for the budak botak segmen Category

>"Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak"

Posted in budak botak segmen on January 8, 2011 by sekamarrindu2009

>

sebenarnya tag ini saya dah dapat lama dah…namun oleh kerana tak berkesempatan nak buat..terpaksa tangguh dulu…..so di petang yg redup dengan angin sepoi2 bahasa ini, maka tg yg tertunggak ini saya langsaikan laaa….
tag ini datangnya dari Bidarari, blog ATEH Qshe dan penganjur segmen ini ialah blogger BudakBotak saya dah follow dah blog, budak botak tu…
1.)Buat 1 entry dan letak tajuk “Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak”…..dah buat

2) Letak gambar atas tu kat awal2 entry korang. Buat 1 link ke entry nie ye… dah buat

3) Nyatakan korang lelaki @ perempuan (senang nk kelaskan)


Lelaki tulen ( masih teruna trang tang..tang…hehe)

4) Tag 3 orang kawan2 korang yg berminat

5) Letak link entry korang kat bwah nie.
semuanya dah dibuat…:))

Advertisements