Archive for the gaduh.. Category

suami isteri gaduh pasal love bite

Posted in gaduh.. on November 28, 2010 by sekamarrindu2009

gambar tak ada kena mengena dgn entri

bukan aku dah kepoh..bukan nak kecoh..tapi kadang2 naik rimas juga.. bila dalam seminggu dua tiga kali jiran sebelah rumah aku ni bergaduh.. selalunya bila gaduh..abis riuh rendah. anak-anaknya meraung..macam-macam keluar dari mulut suaminya…dan yang paling tak best bila bunyi dentuman kuat terasa hingga ke dalam rumahku…ishh..mengganggu betul…
malam ini bergaduh lagi….tapi lain la pulak gaduhnya….
” abang..nak buat love bite saja…la….. ayat-ayat tu terdengar jelas sewaktu aku masuk dapur..
tak mau.!!!!!..tak mau.!!!!!..tak nakkk!!!!…bunyi suara si isteri pula yang agak kuat…banyak kali isterinya cakp tak mau….dan tak nak..!!
“tak mau tak apa..!!! “bentak si suami.. senyap……
itulah secebis ragam rumahtangga…kadang2 aku terkejut..dan malam ini senyum2 la……dah la gaduh2 tu kak ya…..
pesanan sr: kalau nak gaduh tu janganlah bising2..malulah sikit dengan jiran tertangga..

….