Archive for the Giveaway eqbalzack “SERBA SATU” Category

>Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

Posted in Giveaway eqbalzack "SERBA SATU" on December 30, 2010 by sekamarrindu2009

>lepas makan malam…online kejap….sebaik buka blog..tengok-tengok ada tag… tag daripada Puan Nordiana dari blog MAPPIAU… Penganjur tag ini ialah bro eqbalzack..melihat hadiahnya pun wahh..sangat menarik..hehe.. terima kasih Puan Nordiana..( mamairfan).


syarat-syaratnya:

1. Jadi Followers eqbalzack.com. ( sudah follow dah)
2. Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack “SERBA SATU”
3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com.
4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu.
5. Tinggalkan link anda pada entry ini.


Tarikh Tutup:
1.1.11 jam 1.11 pagi


logo ikea ni….hebat ni

Table Lamp IKEA yang comel dan cun

Frame & Tea Towel Table IKEA


Saya dengan ini dengan segala hormatnya “meng tag” Cik Jelita untuk join Giveaway eqbalzack “SERBA SATU”

kepada sesiapa yang nak join pun boleh..klik saja di link tu…manalah tahu ada rezeki…:)