Archive for the Kajian menunjukkan suami memandang payu dara isteri 10 minit boleh memanjangkan umur suami 5-6 tahun.. Category

>Dr Karen Weatherby : Kajian menunjukkan suami memandang payu dara isteri 10 minit boleh memanjangkan umur suami 5-6 tahun..

Posted in Kajian menunjukkan suami memandang payu dara isteri 10 minit boleh memanjangkan umur suami 5-6 tahun.. on February 21, 2011 by sekamarrindu2009

>

“panjang umur abang kita ni kan..?”

Merenung payudara isteri selama 10 minit mampu memanjangkan usia suami antara 5 hingga 6 tahun. Bukan jenaka tetapi itulah hasil penemuan sekumpulan penyelidik selepas 5 tahun menjalankan kajian ke atas 200 lelaki tulen di Eropah. Kajian yang diketuai oleh penyelidik wanita iaitu Dr Karen Weatherby di dalam New England Journal Of Medicine menyatakan bahawa renungan selama 10 minit sehari itu bersamaan dengan 30 minit bersenam ( tekan tubi atau jogging selama 30 minit di trek)

Dr. Karen yang telah membuat kajian di 3 buah hospital 2 buah di Frankfurt, dan satu Jerman terhadap 200 orang lelaki, telah membuktikannya…jantung akan berdegup kencang seperti bersenam selama 30 minit, dan degupan jantung ini memberi kesan yang sangat baik terhadap artery di saluran jantung seseorang.

Apabila saya membaca hasil kajian Dr. Karen itu, Dr ini menyatakan aktiviti memandang payudara isteri ini, dikhaskan kepada suami yang sibuk yang tidak sempat untuk melakukan senaman yang aktif, memadailah dengan membuat aktiviti memandang payudara isteri, 3 kali sehari, pagi, petang dan malam…( dah mcm tak de keje lain laaa pulak dah…ishh)


p/s: kesimpulannya:..terasa nak kahwin laaaaa pulak…ishhh……


sumber: klik sini dan sini dan sini