Archive for the memalukan lelaki Category

>[Gambar ] Punca Zakar Tegang…..memalukan sajalah Pakcik ni…ishhhhh

Posted in memalukan lelaki on December 28, 2010 by sekamarrindu2009

>

artis ini sedang gelek cantik punya…pakcik sebelah tegang laaa pulak..ishh

rasa tak best..dia betul2 kan seluar..ish..nak cover line la tu..org dah nampak laaaa..

pakcik ni senyum-senyum la pulak..

pakcik jeling punggung..pun masih tegang juga..haahhaha

yang ni lagi parah dua orang pakcik tegang…ishh
Entri ni bukan nak bagi tips untuk tegangkan zakar. Tapi nak bagi anda tengok apa punca “tut” pakcik kat atas ( lihat gambar dalam bulatan) ni pelik semacam jer? Korang faham-faham je lah ye.hehe


soalan cupu emas.? nape pakcik tu jadi mcm tu…?

ni lah betapa bahayanya dangdut ni….ish

Advertisements