Archive for the sampai hati buat budak ni mcm ni… Category

sampai hati buat budak ni mcm ni…

Posted in sampai hati buat budak ni mcm ni... on August 21, 2011 by sekamarrindu2009


sampainya hati suruh budak lelaki ni
naik basikal mcm gini..
tak kesian ke kat dia.?
tengok tu dia dah pun menangis…!
sumber gambar: Credit for : Borak kosong

Advertisements

sampai hati buat budak ni mcm ni…

Posted in sampai hati buat budak ni mcm ni... on August 21, 2011 by sekamarrindu2009


sampainya hati suruh budak lelaki ni
naik basikal mcm gini..
tak kesian ke kat dia.?
tengok tu dia dah pun menangis…!
sumber gambar: Credit for : Borak kosong