Archive for the Suami kena marah dengan isteri sebab kantoi lihat awek seksi Category

[ Gambar ] Suami kena marah dengan isteri sebab kantoi lihat awek seksi

Posted in Suami kena marah dengan isteri sebab kantoi lihat awek seksi on October 7, 2011 by sekamarrindu2009





Walaupun perempuan ni bekas penyanyi Spice Girl, bagaimanapun lelaki ni tetap berpaling ke belakang untuk melihat perempun seksi dibelakang tu, jadi saksikanlah drama pendek penuh dengan emosi ini…

Lelaki ni pun satu……dah berjalan dengan isteri pun ada hati dok nak jeling-jeling perempuan lain….kan dah kena marah..tak pasal-pasal isteri lelaki ini akan merajuk seminggu…

Advertisements

[ Gambar ] Suami kena marah dengan isteri sebab kantoi lihat awek seksi

Posted in Suami kena marah dengan isteri sebab kantoi lihat awek seksi on October 7, 2011 by sekamarrindu2009





Walaupun perempuan ni bekas penyanyi Spice Girl, bagaimanapun lelaki ni tetap berpaling ke belakang untuk melihat perempun seksi dibelakang tu, jadi saksikanlah drama pendek penuh dengan emosi ini…

Lelaki ni pun satu……dah berjalan dengan isteri pun ada hati dok nak jeling-jeling perempuan lain….kan dah kena marah..tak pasal-pasal isteri lelaki ini akan merajuk seminggu…