Archive for the tagline Category

Cipta TagLine Untuk BloG ShaLLeyShaLina

Posted in tagline on November 26, 2010 by sekamarrindu2009

Dalam dok jalan-jalan di blog sahabat, iaitu blog yang saya follow bangku kosong blog , terpandang akan contest daripada blogger yang bernama BloG ShaLLeyShaLina. Contest ini berkehendakkan saya menciptakan satu TagLine untuk blogger ShaLLeyShaLina. Betul juga tu. Ada TagLine, membolehkan orang akan mudah ingat..sebut saja tag tu, mesti orang ingat….walaupun blog sekamar rindu pun masih tak ada TagLine, tapi sekadar nak memeriahkan suasana joinlah..
Tag dari saya untuk blogger ShaLLeyShaLina adalah seperti berikut :
“GERENTI BEST…BAH…!”
TagLine, ini saya pilih dengan ringkas saja.. seboleh-bolehnya janganlah panjang-panjang, sebab jika terlalu panjang akan menyusahkan orang nak ingat ( sebenarnya aku pun susah nak cari yang panjang2.. tu yang sebenarnya….hehehe)
Apa maksud “Gerenti Best ..Bah..”.. melihat kepada header blog ShaLLeyShaLina ini, dapatlah saya simpulkan bahawa beliau adalah seorang yang aktif bersukan dalam permainan futsal, oleh sebab futsal ini salah satu permainan yang best, boleh mencergasan badan dan bila badan cergas, tumpuan untuk blogging pun akan meningkat… dengan kata lain…dengan gabungan bermain futsal, akan memberi kesan kepada tumpuan diri dan boleh menulis entri-entri yang best-best untuk tatapan followernya ..
“Bah….” dihujung pula bukanlah singkatan kepada “abah” ataupun lain-lain tu…oleh kerana ShaLLeyShaLina ini blogger dari Sabah..so kena masukkan lah ayat Sabah juga…hehehe..

Advertisements