Archive for the abg ben besday.. Category

CERITA KREATIF : Sekamar Rindu nak bagi BEN ASHAARI hadiah…

Posted in abg ben besday.. on November 28, 2010 by sekamarrindu2009

lama juga dok fikir punya fikir……lebih kurang 7 minit 17 saat dok fikir apa hadiah yang aku nak bagi kat abang ben ini…tiba-tiba tekak terasa haus la pulak..pergi dapur untuk buat air kopi..
dalam dok tunggu-tunggu air masak tu…terfikir untuk bagi kat Abg Ben Alicafe Power Root ini..
Kerana apa?…abg ben selalu berjaga pada tengah-tengah malam..maka kopi Alicafe Powe Root ini memang sesuai sangat laaa..moga dia tak cepat mengantuk, selalu ceria dan cergas sentiasa.. untuk postkan entri-entri yang best…. Alli Cafe ni beli dengan duit sendiri lah abg Ben..
HADIAH UNTUK ABANG BEN SEMPENA HARI JADI BELIAU PADA 30HB NOVEMBER 2010 INI..
gambar alicafe dari: klik sini.

-moga-moga abg ben terima…sape yang belum follow blog abg ben tu follow laaa…. nak follow blog abang ben klik sini…

Advertisements