Archive for the Aktiviti Hari Sabtu : Hari Ko-Kurikulum Di Sekolah Category

Aktiviti Hari Sabtu : Hari Ko-Kurikulum Di Sekolah

Posted in Aktiviti Hari Sabtu : Hari Ko-Kurikulum Di Sekolah on October 10, 2011 by sekamarrindu2009



Perandingan Membuat Sandwich

hari ni saja 9 entri saya update blog..tak tahu kenapa hari ni terajin la pulak..mungkin disebabkan terlalu boring, saja abiskan masa di rumah tanpa buat apa-apa kerja.. hari Ahad yang santai selepas sehari suntuk pada Sabtu terlibat dengan aktiviri ko-kurkulum di sekolah.

terima kasih kepada semua guru yg memberi kerja sama dalam menjayakan hari Ko-Kurikulum sekolah tu..tanpa bantuan rakan guru sudah pasti sukar nak menjalankan aktiviti ini..

mulai pagi esok jam 8.00 pagi selama 2 minggu saya berkursus..biasalah di hujung2 tahun ni mcm2 kursus dan mesyuarat..kali ini giliran saya pula berkursus KSSR..

Alhamdulillah..semua soalan untuk exam akhir tahun dah siap dan semua urusan-urusan yang berkaitan sudah pun selesai..Tak suka bertangguh2 kerja..ada masa terus buat…

p/s:….

Advertisements