Archive for the Kerana nak nikah free pasangan ini sanggup berbogel Category

>[Gila] Kerana nak nikah free pasangan ini sanggup berbogel

Posted in Kerana nak nikah free pasangan ini sanggup berbogel on March 22, 2011 by sekamarrindu2009

>


Macam -macm hal manusia ini .Pasangan ini sanggup berkahwin dalam keadaan bogel semata-mata mahu perkahwinan mereka dibiayai sepenuhnya oleh sebuah stesyen radio di UK.Stesyen radio itu akan membiayai segala kos perkahwina kepad pasangan yang sanggup berbogel pada hari perkahwinan mereka.

p/s: harap2 tak berlaku kat malaysia mcm ni..

sumber: borak kosong

Advertisements