Archive for the [ unik ] Inilah Bas Untuk Mereka Yang Masih Single Sahaja. Category

[ unik ] Inilah Bas Untuk Mereka Yang Masih Single Sahaja.

Posted in [ unik ] Inilah Bas Untuk Mereka Yang Masih Single Sahaja. on August 18, 2011 by sekamarrindu2009

gadis-gadis China begitu gembira menaiki bas ini

dipertemukan selepas diperkenalkan di dalam bas

bawa pasangan pergi dating

Pihak berkuasa di Fujian, China telah menyediakan 10 buah buah bas yang sangat unik khas buat mereka yang masih single saja…yang dah bertunang, dah kahwin dilarang menaiki bas ini..
Lelaki dan perempuan yang masih single boleh menaiki bas ini dan mereka digalakan untuk berkenalan antara satu sama lain selepas bertemu di dalam bas tersebut.. Akhirnya perhubungan tersebut diharapkan berakhir dengan perkahwinan.
saya rasa kalau buat kat Malaysia mcm ni..pasti yang dah kahwin pun mengaku bujang ni..yalah kan..semua gadis yg ada dalam bas tersebut semuanya comel-comel belaka….
Niat kerajaan China mungkin baik..kerana memberi peluang kepada rakyatnya yang tak ada pasangan mencari pasangan hidup..
p/s: kat Malaysia boleh buatkah mcm ni..?


Advertisements